Despre Noi

“Prima bogăție a omului este sănătatea”, spunea Ralph Valdo Emerson.

Iar sănătatea trebuie protejată, ocrotită. Noi, cei de la www.dopurideurechi.ro, punem accent pe prevenire și vă ajutăm să vă mențineți sănătatea auzului indiferent de mediul în care lucrați sau de activitățile pe care le desfășurați.

Auzul este unul dintre cele mai importante simțuri ale omului. Degenerarea acestui simț poate avea efecte negative atât pe plan profesional, cât și pe plan personal în relația cu familia și prieteni. De aceea, vă încurajăm să preveniți orice tulburări sau afecțiuni ale auzului și vă oferim soluția perfectă pentru protejarea lui – dopurile de urechi.

Dopurile de urechi Alpine sunt dezvoltate de către o echipă dedicată împreună cu specialiști audiologi și medici. Compania Alpine investește anual resurse financiare considerabile în cercetare și în permanenta îmbunătățire a produselor.

Dopurile de urechi Ohropax sunt confortabile și ușor de folosit în orice context datorită materialelor din care sunt realizate, spumă sau ceară, și datorită culorii lor neutre.

Dopurile de urechi se adresează tuturor celor care pun accent pe păstrarea sănătății și, în special, celor care lucrează în medii cu nivel de zgomot ridicat, muzicieni, practicanți ai sporturilor acvatice, celor care călătoresc mult, motocicliștilor sau acelor oameni care își doresc pur și simplu un somn odihnitor.

Alte produse pe care le găsiți pe site-ul nostru sunt căștile de protecție ale auzului dedicate copiilor, produse de curățare a dopurilor de urechi precum și accesorii care vin în completarea produselor de îngrijire ale auzului cu scopul îmbunătățirii vieții dumneavoastră.