Despre Noi

“Prima bogatie a omului este sanatatea”, spunea Ralph Valdo Emerson.
Iar sanatatea trebuie protejata, ocrotita. Noi, cei de la www.dopurideurechi.ro punem accent pe prevenire, va ajutam sa va mentineti sanatatea auzului indiferent de mediul in care lucrati sau de activitatile pe care le desfasurati.
Auzul este una din cele mai importante simturi ale omului. Degenerarea acestuia poate avea efecte negative atat pe plan profesional cat si pe plan personal in relatia cu familia, prieteni, etc.
Prevenirea este mult mai usoara si ieftina decat tratarea!
Va oferim solutia perfecta pentru protejarea auzului dumneavoastra. Dopurile de urechi Alpine sunt dezvoltate de o echipa dedicata si inimoasa impreuna cu specialisti audiologi si medici. Cercetarea si continua imbunatatire a produselor este una din prioritatile majore ale companiei, alocandu-se resurse financiare importante pentru aceasta.
Aceste dopuri de urechi se adreseaza tuturor celor care pun accent pe pastrarea sanatatii si in special pentru cei care lucreaza in medii cu nivel de zgomot ridicat, muzicieni, practicantii sporturilor acvatice, celor care calatoresc mult, motociclistilor sau doresc doar si simplu un somn linistit. Nu uitati de copiii dumneavoastra! Protejarea auzului copiilor este extrem de importanta, aceasta influentind procesul de invatare si socializare.