Livrare

Prelucrarea comenzilor
Comenzile primite vor fi prelucrate în 2-3 zile lucrătoare. După ce ați plasat comanda, veți fi contactat telefonic de pe numărul de telefon 0770.242.750 pentru a o confirma. Echipa Dopuri de Urechi depune toate eforturile pentru a livra produsele în cel mai scurt timp posibil.

Modalitate de livrare
Produsele comandate de pe www.dopurideurechi.ro vor fi livrate la adresa aleasă de dumneavoastră printr-un serviciu de curierat (Urgent-Cargus, Fan Courier sau GLS) în aproximativ 3-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Livrarea se va face de luni până vineri în intervalul orar 09:00-18:00. În perioada Sărbătorilor și în zilele libere oficiale firmele de curierat pot lucra cu program special.

Cumpărătorul este rugat sa comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

Taxa de livrare
Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 lei.
Pentru comenzile sub 150 lei costul transportului este de 20 lei în aria de acoperire Urgent-Cargus sau Fan Courier. În afara ariei de acoperire, se aplică o suprataxă de 0,80 lei/km + TVA. Pentru a afla dacă localitatea Dvs. se află în aria de acoperire al serviciului de curierat ne puteți contacta prin mesaj, telefon sau e-mail.