Retur

Conform legii, cumpărătorul are dreptul de a returna produsul cumpărat în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fără penalități și fără a invoca un motiv.

Pentru a face acest lucru, cumpărătorul trebuie să înștiințeze vânzătorul printr-o notificare scrisă, trimisă pe mail sau completând formularul alăturat, înaintea expirării perioadei de 14 zile calendaristice.

Cumpărătorul va suporta cheltuielile privind returul (transportul și cheltuielile de restituire a sumei achitate). Pentru problemele legate de garanție, termenul este de 30 de zile calendaristice.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Nu se acceptă returnarea produselor utilizate, care prezintă modificări fizice de orice fel, care nu se află în ambalajul inițial sau care nu pot fi puse spre revânzare.

În cazul în care clientul constată că i-au fost trimise alte produse decât cele comandate, într-o altă cantitate sau defecte, acesta trebuie să înștiințeze vânzătorul în termen de maximum de 48 ore de la primirea coletului.

Nu se acceptă returnarea produselor prin POȘTA ROMÂNĂ. Vă rugăm să trimiteți coletul prin firma de curierat.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maximum 30 de zile de la acceptarea returului.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te la buletinul nostru de știri și primești 10% reducere la următoarea comandă

*Abonează-te acum ca să primești cele mai noi oferte, noutăți și stiri.