Retur

Conform legii, cumpărătorul are dreptul de a returna produsul cumpărat în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fără penalități și fără a invoca un motiv.

Pentru a face acest lucru, cumpărătorul trebuie să înștiințeze vânzătorul printr-o notificare scrisă, trimisă pe mail sau completând formularul alăturat, înaintea expirării perioadei de 14 zile calendaristice.

Cumpărătorul va suporta cheltuielile privind returul (transportul și cheltuielile de restituire a sumei achitate). Pentru problemele legate de garanție, termenul este de 30 de zile calendaristice.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Nu se acceptă returnarea produselor utilizate, care prezintă modificări fizice de orice fel, care nu se află în ambalajul inițial sau care nu pot fi puse spre revânzare.

În cazul în care clientul constată că i-au fost trimise alte produse decât cele comandate, într-o altă cantitate sau defecte, acesta trebuie să înștiințeze vânzătorul în termen de maximum de 48 ore de la primirea coletului.

Produsele livrate nu se returnează decât:

  • în cazul în care sunt defecte.
  • în cazul exercitării dreptului la retragere
  • în cazul în care produsul primit nu corespunde descrierilor, specificațiile descrise pe site-ul dopurideurechi.ro
  • In cazul mărimilor eronat comandate, produsul/produsele vor putea fi schimbate cu alte mărimi.

 

Următoarele categorii de produse nu se pot returna:

  • Produsele executate la comandă după specificațiile consumatorului
  • produse personalizate cu specificații diferite față de produsele de serie obișnuite
  • Produse de igiena intima, cum ar fi absorbante, produse refolosibile de management al menstruatiei, lenjerie intima, suspensor, dopuri de urechi.

 

În caz de retur produse toate costurile de transport sunt suportate de către cumpărător.

 

Coletul în cauză va fi trimis direct la adresa afișată pe pagina de contact a site-ului www.dopurideurechi.ro  și va fi recepționat de către noi pe baza de semnătură! NU NE DEPLASAM LA SEDIUL POSTEI ROMANE SAU LA SEDIILE SERVICIILOR DE CURIERAT!

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maximum 30 de zile de la acceptarea returului.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te la buletinul nostru de știri și primești 10% reducere la următoarea comandă

*Abonează-te acum ca să primești cele mai noi oferte, noutăți și stiri.