Te poți bucura de vacanță cu dopurile de urechi Alpine.
Te vei bucura cu adevărat de vacanța de vară! Cum vei face asta? Făcând un zbor pe distanțe lungi spre tropice? Împreună cu prietenii de la Sziget Festival sau la Untold timp de o săptămână? Vrei să te relaxezi cu întreaga familie la camping? Plănuiești un tur frumos cu motocicleta? Oricare ar fi planurile tale, nu lăsa vacanța ta să fie ruinată de sforăitul colegilor de camping, de camerele zgomotoase din hotel, de infecțiile urechilor cauzate de apa contaminată, de urechile inflamate sau înfundate din cauza presiunii aerului din avion, de muzică dată la maxim sau din cauza țiuitul datorat zgomotului creat de vânt. Asigură-te că vei include dopurile pentru urechi în bagajele tale, pentru a evita orice incident pe timpul vacanței.

  1. Urechi înfundate datorită diferențelor de presiune a aerului din avion

Vacanța ta începe printr-o călătorie cu avionul? Dacă da, atunci s-ar putea să simți o presiune supărătoare sau chiar dureroasă în timpul decolării. Unii pasageri sunt deranjați de această presiune sau de pierderea parțială a auzului chiar și după câteva zile de la decolare. Aceste senzații nu sunt plăcut și s-ar putea să îți strice concediul. Asigură-te că dopurile tale de urechi Alpine pentru zbor îți sunt la îndemână. Pune-le în bagajul de mână.
Filtrele din dopurile de urechi reglează diferența de presiune dintre urechea medie, cavitatea nazală și faringe, ca un fel de supapă. Acest lucru previne presiunea dureroasă asupra timpanului. Zgomotul obositor al motorului și agitația pasagerilor sunt de asemenea estompate. Vorbirea rămâne însă audibilă.
Vei putea să te bucuri de un pui de somn în timpul zborului, deoarece dopurile pentru urechi nu incomodează urechea atunci când dormi pe o parte. Acestea au filtre moi și flexibile pentru un plus de confort. Acest lucru înseamnă: Odihnă și relaxare, pentru ca tu să te bucuri mai mult de vacanță! Poți lua împreună cu tine în avion și dopurile de urechi Alpine Pluggies Kids pentru copii.

  1. Deprivarea de somn cauzată de camerele de hotel zgomotoase sau de sforăiturile din camping

Tocmai când vrei să tragi un pui de somn în timpul vacanței, turiștii din camera vecină s-ar putea să aibă alte planuri. Dacă ai dopurile de urechi pentru dormit la îndemână, acestea te vor proteja de zgomotul din camerele de hotel sau de sforăiturile colegilor de camping. Acestea sunt foarte folositoare și în cazul în care îți petreci noaptea într-un hostel cu dormitor comun.
Dopurile de urechi Alpine SleepSoft au un nivel ridicat de atenuare a sunetului și sunt fabricate dintr-un material moale care se adaptează formei urechii. La fel ca dopurile de urechi Alpine pentru zbor, acestea sunt dotate cu filtre flexibile și sunt perfecte pentru persoanele care dorm pe o parte. Ți-ai setat alarma pentru a te trezi dimineața să pleci în excursie? Nu te îngrijora, aceasta va fi audibilă.

  1. Dureri sau infecții de urechi în urma înotului

Bacteriile sau microbii din apă pot provoca inflamația canalului urechii. După înot, nivelul umezelii din ureche este mai mare, iar aciditatea este mai mică. Acest lucru crește riscul de infecție. Cu siguranță nu dorești o infecție a urechii, în special în timpul vacanței tale. Nu uita să iei cu tine dopurile pentru urechi Alpine SwimSafe și dopurile pentru urechi Alpine Pluggies Kids pentru copii sub 12 ani. Aceste dopuri de protecție nu permit ca apa să intre în urechi, astfel încât tu să poți înota fără să îți faci griji. Acestea sunt, de asemenea, ideale și în cazul în care simți o presiune neplăcută în urechi atunci când ești în apă.

  1. Tinitusul sau țiuitul din urechi după o plimbare cu motocicleta

Atunci când te dai jos de pe o motocicletă după o cursă lungă, s-ar putea să simți un țiuit neplăcut în urechi, de parcă vântul trece pe lângă tine. Acest sunet indică faptul că s-a produs o supraîncărcare la nivelul celulelor ciliate din interiorul urechilor. Aceste celule sunt esențiale auzului. Zgomotul produs de vânt poate cauza daune ireversibile. Dacă acest lucru are loc, auzul tău se va diminua și vei auzi un țiuit permanent sau un zgomot supărător în ureche. Această deteriorare a auzului este ireversibilă. Nu uita să folosești dopuri de urechi atunci când conduci o motocicletă. Dopurile speciale de la Alpine sunt super confortabile sub cască, chiar și în călătorii lungi. Acestea au filtre flexibile pentru un plus de confort.

  1. Pierderea auzului sau țiuit în urechi cauzate de muzica dată la maxim

Asigură-te că nu te vei întoarce acasă cu un țiuit permanent în urechi după petrecerea de la Untold. Bucură-te de muzică, însă nu uita să îți protejezi auzul. Această regulă este valabilă pentru toate evenimentele unde muzica este dată la maxim. Party Plug, dopurile de protecție pentru muzică de la Alpine stopează zgomotul dăunător. Experiența muzicală este păstrată, iar conversațiile rămân audibile. Dopurile de urechi oferă confort zi și noapte și sunt aproape invizibile. Vei lua copilul cu tine la un eveniment cu muzică tare? Protejează auzul celor mici cu dopurile de urechi Pluggies Kids sau cu ajutorul căștilor Muffy. Pentru cei mici oferim căștile de urechi Muffy Baby (pentru copiii cu vârsta între 3-36 luni).

  1. Pierderea auzului prin zgomot indus și tinitus cauzat de lucrările de bricolaj

Vara este anotimpul perfect pentru renovări sau proiecte de bricolaj. Fie că vei renova grădina sau casa, vei avea parte de o experiență de lucru relaxantă dacă vei purta dopuri de protecție pentru urechi. Multe unelte și instrumente de lucru produc un zgomot dăunător. Căștile de protecție de la magazinul din colț s-ar putea să producă umezeală sau să fie chiar dăunătoare, însă dopurile de protecție de la Alpine sunt ideale în timpul proiectelor de renovare. Dopurile de urechi reutilizabile de la Alpine menține la distanță zgomotul dăunător, însă permite auzirea clară a semnalelor de avertizare și a vorbirii. Datorită șnurului de transport inclus, le poți atârna cu ușurință în jurul gâtului atunci când le scoți din urechi pentru o clipă de odihnă. Materialul flexibil și extensibil le face ușor de inserat și îndepărtat. Copiii sunt prin apropiere? Nu neglija nici auzul lor sensibil.
Cu dopurile de protecție auditivă de la Alpine, ești bine pregătit și te poți bucura cu adevărat de vacanța ta bine meritată .