Presupunem că doriți să vă bucurați de dopurile  antizgomot Alpine cât mai mult timp posibil. Dopurile de urechi antizgomot au o anumită durată de viață, dar le puteți folosi mai mult timp dacă sunteți atenți la câteva aspecte. În continuare vă dăm căteva sfaturi pentru extinderea duratei de utilizare a dopurilor si va recomandam cateva accesorii pentru dopuri de urechi.

Durata medie de utilizare a dopurilor de protecție

Spray dezinfectant dopuri de urechi Alpine CleanToate dopurile de urechi universale  Alpine pot fi utilizate în medie de cca. 100 de ori.  Aceasta  înseamnă media de utilizare, care  poate fi mult prelungită, însă depinde de mai mulți factori. De exemplu, cantitatea cerumenului produs de ureche și cât de des/cât de bine vă curățați dopurile.

SFATUL NR.1 : CURĂȚAȚI DOPURILE ÎN MOD REGULAT

Poate să vi se pară logic și firesc, totuși multe persoane uită să facă acest lucru. Este foarte important să curățați dopurile în mod regulat.

Dopurile universale cu filtre Alpine pot fi curățate ușor cu soluția dezinfectantă Alpine Clean sau apă și săpun. După curățare, uscați foarte bine dopurile cu un șervețel sau o bucată de material textil curat. Dopurile se pot utiliza imediat după curățare.

Spray auricular urechi pentru indepartarea cerumenului Alpine Earspray

SFATUL NR.2 :  FERITI DOPURILE DE CERUMEN

Logic, dopurile  se vor murdări mult mai rar dacă urechile voastre sunt curate. Fiecare ureche sănătoasă conține o anumită cantitate de cerumen, dar sunt persoane ale căror urechi produc cerumen în mod excesiv. Ca rezultat, se formează un dop de cerumen, urechile se înfundă, iar curățarea lor este anevoioasă. De obicei, în acest caz medicul specialist trebuie să efectueze o spălătură auriculară . Dar ați știut că ,folosind Alpine Ear Spray ,vă puteți curăța urechile acasă? Acest lucru este benefic nu doar dopurilor antizgomot, ci și urechilor voastre. Spayul auricular AlpineEarSpray contribuie la menținerea sănătății canalului auditiv. Ești una dintre persoanele care umblă în mod regulat la medic pentru spălarea urechilor? Prin utilizarea sprayului pentru ureche AlpineEar Spray, urechile voastre se vor înfunda mult mai rar în viitor.

SFATUL NR.3 : PĂSTRAȚI DOPURILE ANTIZGOMOT ÎNTR-UN  LOC SIGUR

Cutie dopuri de urechi breloc Alpine Miniboxx

Ultimul nostru sfat: ca să vă puteți bucura de dopurile de urechi  Alpine – nu le pierdeți! Dopurile sunt mici și le folosiți în mai multe împrejurări – locuri slab sau deloc  iluminate, sau situații în care le puteți pierde cu ușurință. Vă recomandăm câteva accesorii care pot micșora riscul de a pierde dopurile voastre. De exemplu, există diferite cutii, suporturi confecționate special pentru dopuri de protecție. Alpine Miniboxx și Alpine Travelbox  pot fi ușor atașate de breloc – astfel dopurile sunt în siguranță și sunt mereu la îndemână. Vă temeți că le puteți pierde în timpul utilizării? Puteți evita acest lucru prin folosirea  snurului special Alpine pentru dopuri de urechi.

Cordon dopuri de urechi Alpine

Accesorii pentru dopuri de urechi în magazinul nostru online:

  • spray pentru curatarea dopurilor
  • spray auricular
  • cutiute pentru calatorie
  • cordon/snur pentru dopuri de urechi