Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente, București, ajuns la cea de-a XV-a ediție, iși propune și în acest an să atragă atenția asupra necesității asumării și susținerii transportului pe două roți ca soluție facilă pentru descongestionarea traficului și reducerea polulării.

SMAEB 2017 va avea loc în perioada 21-23 Aprilie în cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO. Publicul va avea acces după următorul program:
– Vineri 21 Aprilie – între orele 13:00-19:00;
Sâmbătă 22 Aprilie – între orele 10:00-19:00;
Duminică 23 Aprilie – între orele 10:00-17:00.

Dopuri de urechiva fi prezent și în acest an la SMAEB! Vizitează standul nostru în Pavilionul C2 unde vom fi prezenți cu noua gamă de dopuri de urechi profesionale Alpine MotoSafe Pro®!

Dopurile MotoSafe® atenuează zgomotele dăunătoare, fără să provoace senzație de izolare. Trafic, navigație, Intercom și însăși motocicleta rămân audibile, mulțumită filtrelor inovative AlpineAcousticFilters™. Alpine MotoSafe® dispune de diferite versiuni, cu protecție adaptată necesităților utilizatorului. La cursele de motociclism, utilizatorul are nevoie de mai multă protecție decât în timpul unei simple călătorii.
MotoSafePro®: Conține un set complet de dopuri MotoSafe®Tour și MotoSafe®Race. Ideal pentru diferite medii de zgomot și oferă posibilitatea de a alege nivelul de atenuare.
– MotoSafe® Tour: Ideal pentru călătorii, vacanțe și pe autostradă.
– MotoSafe® Race: Ideal pe autostradă, circuit sau cu cască deschisă.
Material unic pentru confort
Dopurile Alpine MotoSafe® sunt confecționate din materialul durabil și flexibil Alpine ThermoShape™. Datorită căldurii corpului, materialul moale preia forma conductului urechii, oferind o etanșeitate perfectă. În combinație cu filtrele flexibile, dopurile se potrivesc perfect sub cască. Materialul Alpine ThermoShape™ nu conține silicon, astfel dopurile nu cauzează transpirație sau iritație. Se pot purta cu ușurință o zi întreagă.

Te așteptăm!