Alpine-no-1-button-1000x191O noutate în segmentul echipamentelor de protecţia muncii este adusă pentru prima oară la Expowood 2016, de firma VITAL LOGISTIC din Târgu Mureş, care pune siguranţa în muncă pe primul loc. ALPINE este un brand olandez iar Vital Logistic este reprezentant exclusiv în România.

AlpineAcousticFilters™, un filtru acustic inteligent care oferă siguranţă maximă, atenuând extrem de eficient zgomotele dăunătoare auzului. Aceste filtre sunt folosite împreună cu dopurile pentru urechi WorkSafe. Zgomotele sunt reduse până la volumul care poate fi tolerat fără efort, opt ore sau mai mult. Datorită filtrelor inteligente AlpineAcousticFilters™, dialogul cu persoanele din jur se desfăşoară normal iar semnalele de atenţionare sunt audibile. Filtrele previn senzaţia de izolare de mediul înconjurător.

Alpine WorkSafe with earplugDopurile WorkSafe se potrivesc foarte bine în ureche şi utilizarea lor este confortabilă pentru că sunt confecţionate dintr-un material special, AlpineThermoShape™, care preia forma conductului – astfel, nu irită urechea, izolează perfect şi nu cad din ureche. Acest material este o inovaţie ALPINE, este hipoalergenic, nu conţine silicon – fapt pentru care nu pot exista reacţii alergice.

Dopurile WorkSafe au o tijă prelungită, astfel se pot introduce, sau se pot îndepărta foarte uşor. Dopurile WorkSafe sunt dotate cu un cordon Alpine, care permite utilizarea dopurilor pentru intervale mai scurte de timp, ele fiind la îndemână permanent. Cordonul poate fi ataşat uşor de dopuri, fără a compromite siguranţa filtrelor. La achiziţionare, pachetul WorkSafe conţine, două dopuri antizgomot, două filtre acustice, cordon cu legături şi cutie protecție.

Cei care sunt interesaţi de asemenea dispozitive de siguranţă la locul de muncă precum şi alte accesorii şi echipamente care vizează sănătatea şi integritatea corpului uman, pot vizita standul VITAL LOGISTIC din Sala Dacia de pe Platforma Rulmentul, Braşov, unde se desfăşoară cea de-a XV-a ediţie a târgului Expowood.

Sursa: www.expowood.ro