Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti a ajuns la cea de-a XIV-a editie.

SMAEB 2016 va avea loc in perioada 22-24 Aprilie in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, pavilioanele C1, C2 si C4.
Deschiderea oficiala va avea loc in ziua de Vineri la ora 12 iar publicul va avea acces dupa urmatorul program:

-> Vineri 22 Aprilie – intre orele 13:00-19:00;
-> Sambata 23 Aprilie – intre orele 10:00-19:00;
-> Duminica 24 Aprilie – intre orele 10:00-17:00.

Tematica evenimentului, ce se va desfasura pe o suprafata outdoor de peste 40.000mp, cuprinde: motociclete, componente si accesorii moto, ATV-uri, biciclete, accesorii pentru biciclete, autovehicule si autoturisme cu tractiune 4×4, piese si accesorii 4×4, automobile off-road, SUV-uri, sisteme de echipare pentru off-road, autovehicule ECO (hibride si electrice), piese si accesorii pentru autovehicule eco, autovehicule sport.

logo_titleva fi prezent la SMAEB 2016! Viziteaza standul nostru in Pavilionul C4 unde vom fi prezenti cu dopurile profesionale Alpine MotoSafe®!

Zgomotul motorului și al vântului sunt dăunătoare pentru auz. La o viteză 100 km/oră un motociclist este expus la zgomote care depășesc 90 de decibeli. Expunerea în mod regulat la zgomote de peste 80 dB inevitabil va duce la deterioarea auzului.

Zgomotul vântului constituie o problemă importantă pentru motocicliști. Are ca efecte scăderea auzului și diminuarea puterii de concentrare. Conform rezultatelor obținute în urma numeroaselor testări, căștile motocicliștilor nu oferă suficientă protecție pentru urechi.

Dopurile Alpine MotoSafe® au fost concepute pentru protecția optimă a motocicliștilor. Pachetul Alpine MotoSafe® conține două perechi de filtre diferite, pentru atenuare standard și atenuare accentuată. Aceste filtre speciale pentru atenuarea zgomotului vântului garantează protecție optimă și în același timp sunetele ambientale sunt audibile, este posibilă și comunicarea. Filtrele verzi oferă o atenuare care este utilă în cele mai multe situații. Filtrele galbene sunt recomandate pentru situații cu expunere la zgomote extrem de puternice. Astfel motociclistul are posibilitatea să aleagă nivelul reducerii zgomotelor, potrivit pentru diferite situații.